Ansvar och engagemang

Hjälp oss att hjälpa!

Vi blir alla berörda av miljö-, natur-, flykting- och svältkatastrofer, av obotliga sjukdomar och krig. Det går inte att blunda för alla de barn och ungdomar som berövas möjlighet till utbildning, sjukvård eller trygghet, rättigheter och möjligheter att skapa sig en framtid.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Om vi alla hjälps åt kan förändring ske. Därför bidrar Independent med 20 kronor per ny prenumerant på nyhetsbrevet. Det betyder att du som kund hjälper oss att hjälpa!

Det senaste året har vi skänkt pengar till Musikhjälpen, Barncancerfonden och Världens Barn.

Vi brinner för den lokala idrotten!

Idrotts- och företagsvärlden engagerar många människor. Ibland möts dessa världar och kan dra nytta av varandra. Vi tror att vi kan bli mer synliga genom en duktig idrottare, en klubb eller ett lag samtidigt som utövaren kan behöva företagets ekonomiska resurser för att driva sin verksamhet och nå sina mål.

Independents stöd och samarbete med föreningar kännetecknas av affärsmässighet och ska ömsesidigt vara till nytta för bägge parter. Vi vill bidra till Sveriges föreningsliv utifrån våra förutsättningar och möjligheter.

Genom kampanjer och aktiviteter via sociala medier synliggör idrotten eller föreningen Independent och våra PPM-fonder. När klubb- och stödmedlemmar gör ett aktivt val och väljer våra PPM-fonder, får klubben direkt ett extra bidrag till sin satsning eller verksamhet.

Stöd din idrottsförening!

Vilket lag klappar ditt hjärta för? Prenumerera på vårt månadsbrev och stöd din lokala förening eller laget i ditt hjärta! För varje ny prenumerant skänker vi 20 kronor till valfri förening.


Heja LFC!

Linköpings FC

Vi brinner för den lokala idrotten och sponsrar vår lokala damfotbollsklubb Linköpings FC – svenska mästare i damfotboll 2016 och 2017!