Om oss

Independent är oberoende – på riktigt. Och som fristående fondförvaltare kan vi aktivt förvalta dina fonder på bästa sätt, som du vill ha det, oberoende av kapitalmarknadsbolag och courtage. För dig som kund innebär det ett tryggt, enkelt och flexibelt sparande – som ger mer frihet och större möjligheter att vara den du är. Det bästa för dig, är det bästa för oss. Ju bättre det går för dig som kund, desto mer pengar tjänar vi.

Independent är ett privatägt värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Det innebär krav på att vi följer de regler och lagar som gäller för vår verksamhet. Vårt institutnummer är 035393.

Bolaget grundades år 2000. Redan vid starten hade delägarna tio års erfarenhet av att driva företag inom fond- och försäkringsbranschen.

Många av våra kunder har hängt med under lång tid. Vi tror att de lockas av vår erfarenhet och kompetens, enkelheten och flexibiliteten i vår investeringsmodell och, inte minst, vårt personliga engagemang. Som kund möts du direkt av erfaren och kunnig personal – både via telefon och vid besök.

Varför inte bli Independent, du också?